KELLEREI ST. PAULS

Kellerei St. Pauls is een gerenommeerde coöperatie gevestigd in het betoverende Südtirol. Met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1907, is deze coöperatieve kelder een ware schat voor wijnliefhebbers wereldwijd.

Genesteld in het schilderachtige stadje St. Pauls, omringd door weelderige wijngaarden en imposante bergen, staat Kellerei St. Pauls bekend om zijn expressieve Südtiroler wijnen en het behoud van de authentieke kenmerken van de regio.

De wijnmakers van Kellerei St. Pauls koesteren een diepe toewijding aan duurzaamheid en eerbied voor het land waarop ze werken. Met een combinatie van geavanceerde technologieën en een diep respect voor traditionele wijnbereidingsmethoden, streven ze ernaar wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit te produceren, die de unieke terroir van Südtirol belichamen.

St. Pauls biedt een uitgebreid scala aan wijnen, variërend van verfrissende witte wijnen tot verfijnde rode wijnen. Door te putten uit druivensoorten zoals Moscato Giallo, Pinot Grigio, Pinot Blanc en Schiava, creëren ze wijnen met een eigenzinnig karakter en een uitgesproken helder smaakprofiel. We zijn opgetogen over onze nieuwe samenwerking met deze vooraanstaande producent van topkwaliteit wijnen in Südtirol. Probeer ze zeker uit!

Bezoek- en winkeladres

Enoteca Sprezzatura
Czaar Peterstraat 91
1018PD Amsterdam

Open

Maandag t/m vrijdag 10:30 – 18:00
Zaterdag 10:30 – 17:00

Contact