Aanmelden voor ons jubileum kan vanaf vandaag

Zondag 30 juni is het zo ver: een Italiaans wijnfestival ter ere van ons 15 jarig bestaan bij de geweldenaars van Barracuda in Amsterdam Noord. 

We gaan weer proberen er het grootste horeca personeelsfeest van Amsterdam van te maken. Ons 10 jarig bestaan was groots, dit wordt groter! Jullie krijgen de komende tijd allemaal ook een papieren uitnodiging. Hang de poster op in de personeelsruimte. Iedereen in jullie restaurant die houd van een glas wijn en een feestje is welkom!

Een gigantische wijnbar zal het middelpunt van de festival vormen, daar vindt je een uitgebreide selectie van onze wijnen. En we maken een exclusieve wijnkaart met een selectie uit mijn privé-kelder met mooie gerijpte wijnen, magnums en andere parels

Dit Festival is niet compleet zonder de producenten waar we vaak al heel lang mee samenwerken. Daarvan komen er ook veel van naar Amsterdam. Met hun zullen we korte speed-tastings organiseren, hiervoor  duiken we onze archieven in om ook wat oudere wijnen van ze te presenteren die de vaak al lange samenwerking onderschrijven.

Er is dus (veel) wijn er is eten en er is muziek. Nu jullie nog! We hopen jullie in grote getalen te zien om samen het glas te heffen op de volgende 15 jaar.

Aanmelden voor het evenement is geheel gratis en kan via de onderstaande link. Hiermee verzeker je jezelf van toegang tot ons besloten feestje!

Nieuw binnen in Mei!!
Astronomische Sesti wijnen binnen, met versterking!!