15 Jaar Verkerk Wijnimport Festival

Zondag 30 juni vierden we het 15 jarig bestaan van Verkerk Wijnimport. Of eigenlijk de overname van Rob Verkerk Wijnimport in 2009. Rob Verkerk startte al in 1990 met de import van Italiaanse wijnen. Ik heb het altijd als een eer gezien de zaak over te mogen nemen. Het tien jarig bestaan vierden we in 2019 in restaurant De Kas met een grote proeverij en een diner met maar liefst 10 gangen van 10 verschillende restaurants. Nu 5 jaar later dacht ik: Ik ben nu volwassen dus dat serieuze gedoe hoeft nu niet meer. We doen iets met wijn, muziek en streetfood, een Wijnfestival!

Nou, dat bleek toch wel even een serieus stukje organisatie te zijn, maar dankzij alle producenten, sommeliers, restaurateurs, vrienden, particuliere klanten en mijn boys werd het precies het feest waar ik van gedroomd (en wakker gelegen) had. Nog een extra dank aan Maria Conijn voor de organisatie en het stroomlijnen van mijn chaotische ideeën. Love you girl!

Hieronder een impressie en de Link naar het album van de fantastische fotografe Olivia Witmond.

https://Oliviawitmond.pixieset.com/verkerkwijnfestival/

NICOLA GATTA