Producenten

Filters

499

Na enige tijd geëxperimenteerd te hebben, herontdekten Mario & Gabriele de ongekende potentie van Freisa

AIA DEI COLOMBI

Klein familiebedrijf gevestigd in het Noorden van Campania en beroemd om zijn Falanghina wijnen

CA’ RUGATE

Grote producent in het Soave en Valpolicellagebied die deze regio’s heeft voortgestuwd in de vaart der volkeren met hun geweldige wijnen.

CALAFÈ

De inmiddels 85 jaar oude Benito Petrillo van Calafé is de onbetwiste meester van de Greco di Tufo.

CANTINA CARPENTIERE

Het wijnhuis Cantine Carpentiere is een prachtig familiebedrijf, met passie en competentie beheerd door de broers Luigi en Vincenzo Carpentiere

CANTINA DEL PINO

Cantina del Pino is een klein landgoed van zeven hectare gelegen in het Ovello-gebied van de stad Barbaresco.

CASTELLO DI VERDUNO

Castello di Verduno vertegenwoordigt de geschiedenis en traditie van de grote wijnen van de Langhe

CIRO PICARIELLO

In Campania bezitten Ciro en Rita Picariello 4 hectare wijngaarden beplant met Fiano

CONTI ZECCA

In het hart van het schiereiland Salento, op een paar kilometer van de zee, vinden we het wijnhuis Conti Zecca

EDI KEBER

Het wijnhuis van Edi Keber is gevestigd in Cormons, op korte afstand van de Sloveense grens, op een heuvel genaamd Zegla

EISACKTALER KELLEREI

De elegantie en het karakter van de wijnen drukken duidelijk de filosofie van het wijnhuis uit: “Kwaliteit zonder compromis”!

TENUTA PEDERZANA

Pederzana laat de weg zien van traditionele naar moderne Lambrusco’s. Sappig en hartig tegelijkertijd.

ELENA FUCCI

De wijngaarden liggen in Barile, in de provincie Potenza, in het district Solagna del Titolo

VICARA

Vicara munt uit in bijna teder gemaakte wijnen van Grignolino en Barbera uit dit wat vergeten stukje van Piemonte

FATTORIA AMBRA

Beppe Romei Rigoli is de Godfather van Carmignano en heeft met zijn geweldige wijnen deze kleine DOCG op de kaart gezet.

FILADORO

Klein domein die de nieuwe richting voor Campania en haar wijnen laat zien.

FRANCESCO BRIGATTI

Francesco Brigatti is een snel rijzende ster in het bijzondere Noorden van Piemonte waar we de komende jaren veel van gaan horen.

LUIGI BOVERI

Luigi Boveri vertegenwoordigt de versmelting van boerentraditie en innovatie op het gebied van wijn maken

I SUOLI

I suoli is een vriendenproject van Russo, Falsini en Dante Pasquale waar ze hun wijngaarden samenbrengen en op zoek gaan naar de grenzen van de Etna.

ISTINE

De wijnmakerij Istine, geleid door Angela Fronti, is een relatief jong wijnhuis dat zich vestigt in het Chianti Classico gebied

LE CALCINAIE

Kleurrijk wijnmaker Simone Santini laat de Vernaccia schitteren op zijn domein in San Gimignano.

GUMP HOF

Het kleine domein Gumphof van Markus Prackwieser behoort tot de top van Sud Tirol.

GUIDO PORRO

Superheld en druivenkunstenaar Guido Porro maakt iconische Barolo’s op zijn domein in Serralunga.

GUGLIELMO MANENTI

Guglielmo Manenti veranderde van luchtvaardingenieur naar biologisch-dynamische wijnbouwer en was nog nooit zo gelukkig. En wij ook!

GIROLAMO RUSSO

Giuseppe Russo is een integere, bescheiden topproducent van de Etna.

FRATELLI PARDI

Fratelli Pardi zijn de rising stars in dit gebied van misschien wel de moeilijkste druif van Italië: de Sagrantino.

FRATELLI BORTOLIN

Twee zwijgzame broers die met hun bijzondere prosecco altijd hoge ogen gooien.

FRATELLI ALESSANDRIA

Vittore runt samen met zijn neef dit klassieke domein in het dorpje Verduno. Ze maken speelse Barolo’s en hun paradepaardje Pelverga Speziale

CANTINA REALE

De mini cantina van Gigi en Gaetano Reale aan de Costa Amalfi maakt bijzonder wijn van tweehonderd jaar oude druivenrassen.

TENUTE RECCHI FRANCESCHINI

De jonge graaf Mario Antonio Recchi Franceschini maakt in het zuiden van de Marken markante wijnen de lokale druivenrassen van Pecorino en Passerina

MONTERAPONI

Monteraponi is onder leiding van Michele Briganti uitgegroeid tot een topdomein binnen het Chianti Classico gebied.

MASTROJANNI

Mastrojanni is sinds zijn oprichting in 1975 uitgegroeid tot een iconisch producent in Montalcino.

MORELLA

Cantina Morella, opgericht in 2000 door Lisa Gilbee, is een van de meest interessante producenten van de Apulische wijnscene

PACHERHOF

Andreas produceert klaterende, frisse, heldere witte wijnen op hoog gelegen wijngaarden in het Eisacktal.

PFANNENSTIELHOF

Pfannenstielhof produceert knallende Lagrein en Sankt Magdalener wijnen in Bolzano.

PODERE SCOPETONE

Loredana maakt Brunello’s naar haar eigen evenbeeld: boers en eigenzinnig.

PODERI BOSCARELLI

Poderi Boscarelli maakt de meest elegante complexe Vino Nobile die je ooit zult vinden.

QUARTOMORO

Bij de ontdekking van de wijnen van Quartomoro vonden we eindelijk de expressie die we zo zochten in Vermentino en Cannonau.

RONCO DEI TASSI

Het bedrijf Ronco dei Tassi werd opgericht in 1989, toen Fabio Coser en zijn vrouw Daniela besloten een boerderij te kopen van ongeveer 9 hectare. Snel groeiden ze uit tot een van de leukste bedrijven van de streek.

SABBIONARE

Donatella Paolini maakt fantastische complexe zilte wijnen van Verdicchio in het dorpje Montecarotto

SERGIO MOTTURA

Tot op heden beslaat de wijngaard 36 hectare en is verspreid over vulkanische bodems die rijk zijn aan mineralen. Sergio produceert wijnen van inheemse rassen zoals Grechetto en Trebbiano.

TENUTE BOSCO

Sofia Bosco en haar man Concetto produceren sinds 2010 wijn in de spannendste regio van Italië. Tenute Bosco is biologisch gecertificeerd en maken wijnen met minimale interventie.

TENUTA DI CASTELLARO

Tenute Castellaro gevestigd op het kleine vulkanische eilandje Lipari brengt ons bijna tedere vulkanische wijnen van Nero d’Avola en Corinto.

VALENTINA CUBI

Het familiebedrijf, gerund door Valentina Cubi, bestaat uit zo’n 13 hectare aan wijngaarden en olijfboomgaarden

VIE DI ROMANS

Vie di Romans wordt gezien als de beste producent voor witte wijn in Italië. Ze maken wijnen van grote diepte en lengte.

WEINGUT GOTTARDI

Gottardi maakt zijn cult Blauburgunder in de Mazzonvallei in Sud Tirol. Blauburgunder von Himmel

NINO COSTA

Zoon Alessandro vond de Roero Arneis opnieuw uit op dit bijzonder eeuwen oude terroir van van zand en schelpen.

Menu