« Blog

Najaarsproeverij 30 oktober met Au Paradis

Op maandag 30 oktober as. vindt de gezamenlijke najaarsproeverij voor wijnprofessionals plaats van Verkerk Wijnimport en wijnkoperij Au Paradis. Het mooiste uit Italië en Frankrijk op een enorm spannende en nieuwe locatie: het binnenkort te openen Restaurant Entrepot aan het Entrepotdok, van Xander Waller en Arvid Schmidt. Tijdens en na de proeverij kan met wijnmakers uit beide landen worden gesproken en geproefd. De proeverij begint om 12.00 uur en zal tot 18.00 uur duren. Hiernaast worden er ook twee masterclasses georganiseerd. Een vertikaalproeverij verzorgd door Alessandro Mori van Il Marroneto en een Plouilly Fuissé Proeverij door Château des Rontets (met een beperkt aantal plaatsen – meer info volgt).

Na afloop van de proeverij volgt een 5-gangen diner. De chefs van 5 restaurants waar wij mee samenwerken zullen ieder een gang voor hun rekening nemen. Hun namen volgen binnenkort maar uiteraard kookt chef Arvid Schmidt van restaurant Entrepot ook een gang! De wijnkaart deze avond wordt gemaakt door Au Paradis & Verkerk en zal weer enkele kelderschatten bevatten.

Laat ons weten of je bij de proeverij en/of het diner na afloop van de proeverij aanwezig bent.

Inschrijven proeverij via de ticketlink: http://bit.ly/najaarsproeverij2017

Aanmelden voor het diner exclusief via: info@restaurantentrepot.nl

Aanwezige wijnmakers uit Frankrijk:
Château des Rontets – Pouilly-Fuissé
Pascal Doquet – Champagne
Francois Crochet – Sancerre

Aanwezige wijnmakers uit Italie:
Le Calcinaie – San Gimignano, Toscane
Il Marroneto – Montalcino, Toscane
En nog een derde domein dat binnenkort zal worden aangekondigd.

Ik hoop je de 30ste te zien, tot dan!